• headerfinal logo160.hg.jpg

WIE EN HOE ?

Ik ben Yvonne Groenendijk. Met mijn werk zet ik mij in als motivator om talent en mogelijkheden ten volle te benutten. Ik laat je ontdekken hoe je gelukkiger en succesvoller in het leven kunt staan en ondersteun bij het versterken van mentale, emotionele en fysieke balans. Hier gaat ook een preventieve werking van uit. Je wordt creatiever in het vinden van oplossingen en ervaart meer veerkracht en vitaliteit bij je dagelijkse activiteiten. Belangrijk vind ik om verbinding tussen mensen te stimuleren. Door elkaar echt te ontmoeten kunnen we van elkaar leren en wordt vertrouwen en onderlinge acceptatie bevorderd. Dit zorgt ervoor dat je jezelf kunt zijn en tot verdere persoonlijke ontwikkeling kan komen.

Wat ik meebreng is een flinke dosis levenservaring. Daarbij vormt mijn opleiding en brede werkervaring een stevige basis. Ik ben arbeids- en organisatiepsycholoog en heb daarnaast onder andere een hbo-studie op het gebied van HRM en in het onderwijs afgerond. Aanvullend heb ik mij gespecialiseerd op het gebied van oplossingsgerichte counseling en natuurcoaching. Kwaliteit vind ik vanzelfsprekend. Via mijn netwerk en samenwerking met andere professionals is waar nodig aanvullende of meer specifieke expertise beschikbaar. Ook blijf ik mijzelf continue verder ontwikkelen voor verdieping en het opdoen van nieuwe ervaringen.

Wat kan je verwachten?

Je mag een rustpunt en luisterend oor verwachten, waar je jezelf mag zijn en een benadering, waarbij jouw kracht en talent het uitgangspunt is. De activiteiten die ik aanbied zijn oplossingsgericht met focus op kansen en mogelijkheden, gekoppeld aan duidelijke doelen. Hierbij is plaats voor een knipoog, wat ik vertaal in afwisseling in de manier waarop ik werk en mijn streven naar positieve energie in sfeer en ruimte. Ook de natuur kan hier deel van uitmaken.
Ik ben aangesloten bij de ABvC en ingeschreven als Register Therapeut BCZ. Ga voor meer informatie naar tarieven en voorwaarden

.

 

 

REFERENTIES
->
klik hier