• headerfinal logo160.hg.jpg

WANDEL- EN NATUURCOACHING

Individuele wandelsessies
Buiten kunnen we makkelijker afstand nemen van de drukte van alledag en ruimte maken in ons hoofd. Wetenschappelijk is gebleken dat de natuur een enorm goed effect heeft op ons welzijn en een goede setting biedt om over persoonlijke vragen na te denken. Daarom nodig ik je graag uit om samen naar buiten te gaan. Op een ontspannen wijze lopen we samen op, terwijl ik jou met gerichte vragen help om een persoonlijk thema te onderzoeken: lees meer

Groepswandelingen in de natuur
Regelmatig organiseer ik een groepswandeling, waarbij een thema centraal staat. Je komt hierbij tot rust en wordt tegelijkertijd uitgenodigd om eens over een bepaalde vraag na te denken. Daarbij kan gebruik gemaakt worden van de natuur. Juist de natuur kan ons inspireren vanuit het natuurlijk evenwicht en de onderlinge verbondenheid tussen elementen en wat groeit en bloeit. Als mens maken we hier deel van uit. In de natuur zijn vaak metaforen te herkennen. Je ziet of ervaart iets en dat helpt jou om iets in je leven vanuit een andere invalshoek te benaderen. Zo heeft de natuur een bepaalde wijsheid in zich, zonder oordeel. Dit geeft rust en helderheid in een vaak druk bestaan. Wil je een wandeling meemaken? In de agenda lees je waar, wat en wanneer. Je bent van harte welkom!

Focuswandelingen voor professionals
Dit concept biedt een integrale benadering voor (hernieuwde) veerkracht
en effectiviteit. De wandelingen dagen uit om regelmatig te reflecteren op eigen keuzes en gedrag, om bewuste focus te leggen op dat wat belangrijk is. Dit werkt preventief tegen stress en brengt meer werkplezier en voldoening.

.

 

 


WANDELIMPRESSIE
->
klik hier